Kahve falında babaya masaj yapmak

Kahve falında babaya masaj yapmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ticarette başarılı olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babaya masaj yapmak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı revize etmenizde fayda var.

Kahve falında babaya masaj yapmak güzel bir hayat geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine masaj yapmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, adından konuşulur olacağına delalettir.

Kahve falında birisine masaj yapmak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak belki de hayatının aşkını bulacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe masaj yapmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine masaj yapmak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birine masaj yapmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına masaj yapmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir