Kahve falında ölüye küpe vermek

Kahve falında ölüye küpe vermek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye küpe vermek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kimselerin düşüncelerini dinlemeniz sizin için doğru bir yaklaşım olabilir.

Kahve falında ölüden küpe almak çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına işarettir.

Kahve falında ölüye küpe vermek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulur.

Kahve falında ölünün küpe almak kişinin keyfinin yerine geleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden altın küpe almak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpeler görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin kulağında küpe görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında küpeyi ters takmak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, başarılarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek hastalıklarının düzeleceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top