Kahve falında ölüden küpe almak

Kahve falında ölüden küpe almak şansın ve bahtın da açılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden küpe almak gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Kahve falında ölünün küpe almak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye küpe vermek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden altın küpe almak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölüden küpe almak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, seyahatlere katılacağına yorulur.

Kahve falında altın küpe bozdurmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küpenin taşının düştüğünü görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin küpe taktığını görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top