AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden altın küpe almak

Kahve falında ölüden altın küpe almak

Kahve falında ölüden altın küpe almak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, hayatının yolunda gideceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden altın küpe almak gördüyseniz:

  • Sadece duygusal açıdan biraz huzursuzsunuz.

Kahve falında ölüden altın küpe almak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın top küpe görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında altın gümüş küpe görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında altın küpe kırılması görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Kahve falında altın küpenin tekini kaybetmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık altın küpe görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın küpe bulmak ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir