AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpeyi ters takmak

Kahve falında küpeyi ters takmak

Kahve falında küpeyi ters takmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küpeyi ters takmak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleri hatırlamanız mevcut sorunların çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında küpeyi ters takmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saati ters takmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlüğü ters takmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğuna küpe takmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak barış için adım atacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir