AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpeler görmek

Kahve falında altın küpeler görmek

Kahve falında altın küpeler görmek çok büyük borçlar alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın küpeler gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Kahve falında altın küpe hediye edildiğini görmek ün salacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında altın küpe kolye görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında altın küpe bulmak dini bütün bir eşe sahip olacağına, ufkunun açılacağına inanılır.

Kahve falında altın küpe ve yüzük görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisinden altın küpe almak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, süzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın pırlanta küpe görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük ve küpe bulmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir