AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine dokunmak

Kahve falında ölü birine dokunmak

Kahve falında ölü birine dokunmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sabırla hayatına devam edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birine dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine dokunmak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye dokunmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavana dokunmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işe gösterilen ilginin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbe dokunmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile birine dokunmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir