AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birine dokunmak

Kahve falında ünlü birine dokunmak

Kahve falında ünlü birine dokunmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birine dokunmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Kahve falında ünlü birine dokunmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, hızlanacağına delalettir.

Kahve falında eline dokunmak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek ağına dokunmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna dokunmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ayağa dokunmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına delalettir.

Kahve falında göğe dokunmak ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında halıya dokunmak çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir