AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye çorba içirmek

Kahve falında ölüye çorba içirmek

Kahve falında ölüye çorba içirmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, çocuklarının fazla olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye çorba içirmek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölüye çorba içirmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine çorba içirmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastaya çorba içirmek hikmet sahibi olacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çorba içtiğini görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında çorba içmemek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğa çorba içirmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine inanılır.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe çorba içirmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir