AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine çorba içirmek

Kahve falında ölü birine çorba içirmek

Kahve falında ölü birine çorba içirmek bereket ve zenginlik olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaşama isteğinin artacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine çorba içirmek gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunun.

Kahve falında ölüye çorba içirmek çok mutlu olunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birine çorba içirmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, iyi haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe çorba içirmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, işlerin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında çorba içmemek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, işlerinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında birinin çorba içtiğini görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında hastaya çorba içirmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğa çorba içirmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir