AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniye görmek

Kahve falında battaniye görmek

Kahve falında battaniye görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında battaniye gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Kahve falında mavi battaniye görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yıkanmış battaniye görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kendinden emin adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık battaniye görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında yeni battaniye almak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında birini battaniyeye sarmak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında temiz battaniye görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek sevdiklerine kavuşacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye alamet etmektedir.

Kahve falında battaniye çalmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir