AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniye yakmak

Kahve falında battaniye yakmak

Kahve falında battaniye yakmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında battaniye yakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında battaniye yakmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üstüne battaniye örtmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında yün battaniye görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi battaniye görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bebek battaniyesi görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir