AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün battaniye görmek

Kahve falında yün battaniye görmek

Kahve falında yün battaniye görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, kazanca kavuşacağına, kırılan kalbin onarılacağına, yönetici olacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yün battaniye gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Kahve falında yün battaniye görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine battaniye vermek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret eder.

Kahve falında yorgan ve battaniye görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına inanılır.

Kahve falında battaniye yorgan görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrikli battaniye görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir