AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye başörtü vermek

Kahve falında ölüye başörtü vermek

Kahve falında ölüye başörtü vermek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çok güzel günler görüleceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye başörtü vermek gördüyseniz:

  • Gizli ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüden başörtü almak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında ölüye başörtü vermek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına başörtü vermek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtü takmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini başörtülü görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında birine başörtü vermek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının başörtü taktığını görmek yaşamın kolay hale geleceğine, bolluk içine olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini başörtülü görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir