AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına başörtü vermek

Kahve falında başkasına başörtü vermek

Kahve falında başkasına başörtü vermek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına başörtü vermek gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Kahve falında bordo başörtü görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısını başörtülü görmek bilgi sahibi olacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye başörtü almak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında başörtüyü çıkarmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında mavi renk başörtü görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine inanılır.

Kahve falında başörtülü bayanı açık görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında pembe başörtü takmak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başörtü görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir