AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başörtülü görmek

Kahve falında sevdiğini başörtülü görmek

Kahve falında sevdiğini başörtülü görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini başörtülü gördüyseniz:

  • Cesaretli davranmanız durumunda ödüller geliyor.

Kahve falında sevdiğini başörtülü görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başörtülü insanlar görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtü vermek batıl amele, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başörtü takmayı unutmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında pembe başörtü takmak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, sorunların gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni başörtü görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık başörtü görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir