AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil başörtü takmak

Kahve falında yeşil başörtü takmak

Kahve falında yeşil başörtü takmak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil başörtü takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda bilgilendirmek, uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil başörtü takmak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtü takmak ortaklıkların bozulacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi başörtü takmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, malın bereketinin artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert başörtü takmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz başörtü takmak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında pembe başörtü takmak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni başörtü takmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir