AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini başörtülü görmek

Kahve falında birini başörtülü görmek

Kahve falında birini başörtülü görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini başörtülü gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında yırtık başörtü görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına yorulur.

Kahve falında yeni başörtü takmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden başörtü almak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüyü çıkarmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, imza ve söz yetkisi edineceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başörtülü görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sarı başörtü görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Kahve falında birinden başörtü almak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, gözünün yaşını sileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz başörtülü birini görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir