AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine başörtü vermek

Kahve falında birine başörtü vermek

Kahve falında birine başörtü vermek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, işlerin canlanacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine başörtü vermek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Kahve falında başörtü satın almak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başörtü ütülemek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında anneyi başörtülü görmek sağlıklı ve zinde olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını başörtülü görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi başörtü görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtülü bebek görmek güzel bir döneme girileceğine, geçim derdinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çok başörtü görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini başörtülü görmek hoş muhabbette olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir