AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden başörtü almak

Kahve falında ölüden başörtü almak

Kahve falında ölüden başörtü almak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden başörtü almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölüden başörtü almak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye başörtü vermek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı başörtülü görmek zorlukların günden güne artacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz başörtü takmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet eder.

Kahve falında başörtülü birinin açıldığını görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında açık birini başörtülü görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalettir.

Kahve falında mor renk başörtü görmek itibarını geri kazanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir