AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının başörtü taktığını görmek

Kahve falında başkasının başörtü taktığını görmek

Kahve falında başkasının başörtü taktığını görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının başörtü taktığını gördüyseniz:

  • Sunulan teklifler, planlar veya düzenlemeler hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında başkasının başörtü taktığını görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin başörtü taktığını görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başörtülü görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında başörtüyü çıkarmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında mavi başörtü görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına işarettir.

Kahve falında çok başörtü görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birini başörtülü görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir