AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye basmak

Kahve falında ölüye basmak

Kahve falında ölüye basmak o işten ekmek yiyeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye basmak gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölünün üstüne basmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında ölü fareye basmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye basmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında fare ölüsüne basmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölünün üzerine basmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kediye basmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında mayına basmak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında timsaha basmak alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir