AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ölüsüne basmak

Kahve falında fare ölüsüne basmak

Kahve falında fare ölüsüne basmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında fare ölüsüne basmak gördüyseniz:

  • Biraz problemli olsa da olaylar netlik kazanıyor.

Kahve falında fare ölüsüne basmak zararların telafi edileceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölü fareye basmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında fare üstüne basmak masumluğunu ispat edeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında fareye basmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında farenin üstüne basmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi fare basmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine delalettir.

Kahve falında farenin kuyruğuna basmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında ölü kediye basmak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir