AnaSayfa / Genel / Kahve falında mayına basmak

Kahve falında mayına basmak

Kahve falında mayına basmak rızkın genişlemesine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mayına basmak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Kahve falında mayına basmak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Kahve falında mayın tarlasında yürümek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mayın toplamak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mayınlı tarla görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mayın görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında mayın temizlemek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mayın tarlası görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına alamet eder.

Kahve falında çöpe basmak sorunların atlatılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir