AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kediye basmak

Kahve falında ölü kediye basmak

Kahve falında ölü kediye basmak yeni mallara sahip olacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çok farklı bir kişi olacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kediye basmak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında ölü kediye basmak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin üstüne basmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak şen kahkahalar atacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında kedi pisliğine basmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalettir.

Kahve falında kediye basmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi bokuna basmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin üzerine basmak uzaktan haberler işiteceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir