AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü fareye basmak

Kahve falında ölü fareye basmak

Kahve falında ölü fareye basmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü fareye basmak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak, sindirim sisteminizle ilgili rahatsızlıklara karşı zayıfsınız.

Kahve falında fare ölüsüne basmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü fareye basmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında fareye basmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin kuyruğuna basmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında farenin üstüne basmak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, iyi geçim halinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında evi fare basmak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında fare üstüne basmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye basmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir