AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini kefende görmek

Kahve falında ölü birini kefende görmek

Kahve falında ölü birini kefende görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini kefende gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden kefen almak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü kefenli görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, söylediklerinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kefenini görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kefeni görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek huzurunun bozulacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölünün kefenlendiğini görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir