AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden kefen almak

Kahve falında ölüden kefen almak

Kahve falında ölüden kefen almak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden kefen almak gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Kahve falında ölüp kefen giymek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kefenli ölüler görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü kefensiz görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında ölü kefeni görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü kefende görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kefenlenirken görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün kefenini görmek güzel bir hayat geçireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir