AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yeni işlerin geleceğine, işlerinin iyi gideceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefenlerken gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinmesini istiyorsanız, daha zarif veya verimli bir konuşma yapabilmek adına, öncesinde bir deneme gerçekleştirmenizde fayda var.

Kahve falında ölüyü kefenlenmiş görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini kefenle görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü kefeni görmek bolluk ve bereketin artacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalettir.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü kefende görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüp kefenlenmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kefenlenirken görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün kefenini açmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir