AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kefeni görmek

Kahve falında ölü kefeni görmek

Kahve falında ölü kefeni görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kefeni gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen değişiklikler sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü kefenlenmiş görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok sayıda borca gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birini kefenli görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü kefenli görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kefenlendiğini görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kefeni görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden kefen almak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir