AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün siyah olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün siyah olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün siyah olduğunu görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, geleceğin güzel olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün siyah olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmanın yollarını arayabilir veya yaratıcı işlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında ölünün yüzünü siyah görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek umduklarını bulamayacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanın yüzünü siyah görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü siyah bebek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne siyah boya görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir