AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstüne ağlamak

Kahve falında ölünün üstüne ağlamak

Kahve falında ölünün üstüne ağlamak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, yüzünün güleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün üstüne ağlamak gördüyseniz:

  • İlişkinizi, kariyerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda kesin adımlar atma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ölünün üstüne ağlamak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak engellerin aşılacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, sorunlarının günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü üstüne oturmak mülkiyetinin de artacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün üstüne yatmak belalardan korunacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne basmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, bir fitne çıkarmaya alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek eşler arasına kara kedi gireceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir