AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstüne yatmak

Kahve falında ölünün üstüne yatmak

Kahve falında ölünün üstüne yatmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına yorulur.

Kahve falında ölünün üstüne yatmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Kahve falında ölünün üstüne yatmak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin üstüne yatmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Kahve falında karın üstüne yatmak iyi şartlara kavuşacağına, ekmek bulamayacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstüne yatmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne yatmak başarı kaydedeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın üstüne yatmak ona mutluluk getireceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına alamet eder.

Kahve falında deniz üstüne yatmak çok büyük adımlar atılacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir