AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstünde ağlamak

Kahve falında ölünün üstünde ağlamak

Kahve falında ölünün üstünde ağlamak haram yollardan mal sahibi olunacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında ölünün üstünde ağlamak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişileri anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

Kahve falında ölünün üstünde ağlamak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, komşularla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde ağlamak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde ağlamak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün üstünde yılan görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üstünde bayrak görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde kan görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ölünün üstünde yatmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kendini yiyip bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde altın görmek iş yeri sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir