AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde ağlamak

Kahve falında mezarın üstünde ağlamak

Kahve falında mezarın üstünde ağlamak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, ferah bir eve geçileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde ağlamak gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Kahve falında mezarın üstünde ağlamak maddi anlamda zayıflayacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde ağlamak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün üstünde ağlamak çok iyi bir kariyer edineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde oturmak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar üstünde ekmek görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde su görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar üstünde köpek görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir