AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstünde altın görmek

Kahve falında ölünün üstünde altın görmek

Kahve falında ölünün üstünde altın görmek kazancın günden güne düşeceğine, kendisini keşfedeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün üstünde altın gördüyseniz:

  • Çevrenizde değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında ölünün üstünde altın görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının üstünde altın görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik üstünde altın görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında üstünde altın görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında birinin üstünde altın görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinin üstünde altın görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde ağlamak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünden geçmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir