AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde ağlamak

Kahve falında karın üstünde ağlamak

Kahve falında karın üstünde ağlamak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında karın üstünde ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında karın üstünde ağlamak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında karın üstünde kaymak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde koşmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında karın üstünde oturmak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ömrünün de uzun olacağına işarettir.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek huzura ve rahata kavuşacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde uçmak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir