AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstünde kan görmek

Kahve falında ölünün üstünde kan görmek

Kahve falında ölünün üstünde kan görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün üstünde kan gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Kahve falında ölünün üstünde kan görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğin üstünde kan görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafet üstünde kan görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kazancının günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde kan görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına yorulur.

Kahve falında üstünün kan olduğunu görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının üstünde kan görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında kendi üstünde kan görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir