AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstünde bayrak görmek

Kahve falında ölünün üstünde bayrak görmek

Kahve falında ölünün üstünde bayrak görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, ev sahibi olacağına, parasız günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Kahve falında ölünün üstünde bayrak gördüyseniz:

  • Sorun çıkartan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölünün üstünde bayrak görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, amaçlardan sapmaya alamet eder.

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun üstünde türk bayrağı görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun üstünde bayrak görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstünde bayrak görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında denizin üstünde bayrak görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün elinde bayrak görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün üstünde ağlamak aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir