AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstünde yılan görmek

Kahve falında ölünün üstünde yılan görmek

Kahve falında ölünün üstünde yılan görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, endişelerinden kurtulacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde yılan gördüyseniz:

  • Planlarınızı sunmanız ya da doğru şekilde tanıtımını yapmanız destek bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölünün üstünde yılan görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanların üstünden atlamak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde yılan görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında yılan üstünden atlamak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde yılan görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının üstünde yılan görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde yılan görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, işlerin çok iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üstünde yılan görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir