AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstünde yatmak

Kahve falında ölünün üstünde yatmak

Kahve falında ölünün üstünde yatmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, her daim temkinli olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında ölünün üstünde yatmak her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında tahta üstünde yatmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masanın üstünde yatmak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sobanın üstünde yatmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde yatmak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında taş üstünde yatmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz üstünde yatmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz üstünde yatmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir