AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin tırnağını kesmek

Kahve falında ölü birinin tırnağını kesmek

Kahve falında ölü birinin tırnağını kesmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, herkesin yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün tırnağını kesmek çok resmi görevlerde bulunacağına, işlerin düze çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü tırnağı kesmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin tırnağını kesmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına inanılır.

Kahve falında ölünün tırnak kesmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında kedi tırnağı kesmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağını derin kesmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette tırnak kesmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir