AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında hamile birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında hamile birinin sigara içtiğini görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, ümitsizliğe, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kendisi ile gururlanacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Kahve falında hamile birini sigara içerken görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında hamile birinin sigara içtiğini görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında sigara içildiğini görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara içenler görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, cesaretinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini sigara içerken görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kime gideceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının sigara içerken görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir