AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün pislediğini görmek

Kahve falında ölünün pislediğini görmek

Kahve falında ölünün pislediğini görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, başarısızlığa düşüleceğine, gelir elde edeceğine, bir yandan cenaze olacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün pislediğini gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi geliştirebilecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölünün pislediğini görmek elini haramdan uzak tutacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında kedinin pislediğini görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin pislediğini görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında üzerine pislemek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odaya pislemek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi eline pislemek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin pislediğini görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir