AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya pislemek

Kahve falında odaya pislemek

Kahve falında odaya pislemek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, eğlence ve renk geleceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odaya pislemek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında odaya pislemek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seccadeye pislemek şifa bulacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere pislemek büyük başarı kazanacağına, çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında pantolonuna pislemek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında eline pislemek güzel günler görüleceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne pislediğini görmek insanlarla iç içe olacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına inanılır.

Kahve falında tuvaleti pislemek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin üstüne pislemek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bununla yüceleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir