AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin pislediğini görmek

Kahve falında köpeğin pislediğini görmek

Kahve falında köpeğin pislediğini görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kazancını çoğaltacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin pislediğini gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Kahve falında köpeğin pislediğini görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendi altını pislemek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi pislemek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet eder.

Kahve falında üzerine pislediğini görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalettir.

Kahve falında sokak ortasına pislemek yapılan işte geriye düşüleceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye pislemek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında etrafa pislemek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir