AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine pislemek

Kahve falında üzerine pislemek

Kahve falında üzerine pislemek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, imkânlarının azalacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine pislemek gördüyseniz:

  • Tüm tavsiye, öneri, eleştiri, yorum veya isteklerinize rağmen bazı kişiler bildikleri şekilde davranmaya devam edebilirler.

Kahve falında tuvalete pislemek endişelerin ve korkuların geçeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında atın pislediğini görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağına pislemek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine inanılır.

Kahve falında altını pislediğini görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ortalığa pislemek kazançlı çıkacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin ortasına pislemek ağız tadına kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşun pislediğini görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir