AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün mezarına gitmek

Kahve falında ölünün mezarına gitmek

Kahve falında ölünün mezarına gitmek oğlu evli ise boşanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işte de mutlu olunacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendi yapmak istediklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında ölünün mezarına gitmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin mezarına gitmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, küslükleri gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla mezarlığa gitmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Kahve falında kendi mezarına gitmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla mezarlığa gitmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir