AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ağır günler geçireceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da girişimleriniz konusunda kafanızda soru işaretleri, içinizde bir huzursuzluk varsa ya da konu hakkındaki hiçbir şey sizi heyecanlandırmıyorsa, içgüdülerinize güvenmenizde fayda var.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek düşmanlarımızı alt etmeye, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığı ziyaret etmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ziyaret etmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık ziyareti görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir