AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak gördüyseniz:

  • Kendinizi tehdit altında hissettiğiniz konular varsa plan veya düşüncelerinizi açıklamanız yanlış olabilir.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak çabalarının boşa çıkacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda dua okumak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık dua okumak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mezarın başında dua okumak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında mezar başında dua okumak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kendi mezarına dua okumak keyfinin yerine geleceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir